Classes particulars

Impartim totes les assignatures de l’àrea científica de Secundaria i Batxillerat (Matemàtiques, Física, Química…), així com assignatures de Física i Química en Cicles Formatius i Graus universitaris (Termodinàmica, Química Analítica…). També et preparem per a les PAU.

Reforç

T’oferim un seguiment continuat per consolidar conceptes que no han quedat clars durant les classes. Si el que necessites és una ajuda amb els deures, nosaltres et proporcionem les eines per tal que puguis resoldre’ls.

Intensius

Se t’ha fet tard i necessites un sprint per arribar a l’examen amb garanties, o el que vols es assolir la màxima nota possible. Sigui com sigui, et preparem per treure el màxim potencial en el teu pròxim examen.

Les classes són particulars i es realitzaran per vídeo-conferencia, tenint l’alumne la possibilitat de preguntar els seus dubtes en qualsevol moment com si fos a la mateixa aula que el professor, però des de casa.

Ens adaptarem a les necessitats de cada alumne, si bé la metodologia habitual serà la de dividir la sessió en dues parts; la primera de preparació teòrica i la segona de resolució d’exercicis.